NederlandsDeutsch

Susanne Weissenrieder

Ik ben geboren op 6 augustus 1967 in Zuid-Duitsland en leef nu sinds 1997 in Nederland met mijn partner Wolfgang Halder.

Al vanaf kleins af aan weet ik dat ik anders ben dan anderen, anders voelen, anders denken, anders zijn. Heel vaak voelde ik gebeurtenissen aan en met mensen had ik een speciale verbinding. Ik zag de aura van iedereen. Een heel bijzondere gave, maar ook niet altijd even gemakkelijk voor een kind.

In mijn jeugd heb ik me bezig gehouden met paranormale gebeurtenissen, astrologie, meditatie, alternatieve geneeswijze, poŽzie en magnetiseren. Heel boeiend en interessant.

Als commercieel medewerkster heb ik tien jaar met veel plezier in een groot bedrijf gewerkt. Daarnaast volgde ik meerdere opleidingen en cursussen en heb ik in de cosmetica gewerkt. Zo kon ik veel kennis opdoen in het omgaan met mensen. Mensen opleiden, coachen en begeleiden was toen al mijn lievelingswerk. Mijn spiritualiteit werd steeds sterker. Dat uitte zich in auraís zien of voelen en nu ook nog weten wat het betekende. In die tijd is er voor mij veel duidelijk geworden en ik kon mij steeds gemakkelijker verplaatsen in anderen en daardoor ook helpen. Door een hele goede begeleiding van een wijze vrouw en een goede vriendin leerde ik steeds beter met mijn gave omgaan.

Naast verschillende therapeutische opleidingen, kon ik tijdens mijn werk veel praktijkervaring opdoen in het omgaan met mijn gave. Ik werkte immers nauw samen met mensen.

 
Sinds we in Nederland wonen ben ik mij gaan specialiseren in het aurareaden en aurahealen (met behulp van de auracamera). Stenen en mineralen kunnen mij goed helpen om mensen na een aurareading nog verder te begeleiden. Het Steenhuis is voor mij een hele fijne en plezierige manier om contact te maken met mensen en mensen te ontmoeten op een hoog niveau. We laten u zien en voelen dat er meer is tussen hemel en aarde. We helpen mensen op weg naar hun eigen wijsheid.

Graag deel ik alles met u wat ik over stenen en de mensen weet. U bent van harten welkom.

We geven antwoorden op de vragen.

 
 

Wolfgang Halder

Ik ben geboren op 24 januari 1959 in Zuid-Duitsland. Nadat ik als kind een tijd door heb gebracht als creatief, koppig jongetje heb ik in mijn jeugd alles uitgeprobeerd wat niet normaal was.

Mijn hobby deltavliegen, was het mooiste wat er was. Daarmee heb ik de wereld uren van boven bekeken. Af en toe zweven is heel mooi. Door deze aparte hobby was voor mij al heel vroeg duidelijk dat er meer krachten tussen hemel en aarde zijn als die we gewoon kunnen zien en verklaren. De spiritualiteit en de kracht van de natuur was geweldig om te mogen beleven.

Zakelijk was ik altijd bezig met mensen. Na mijn opleiding en studie heb ik jaren in de industrie gewerkt en technisch equipement verkocht. Op dit gebied was ik heel succesvol doordat ik altijd mijn intuÔtie en mijn gevoel heb gebruikt, ook in combinatie met de techniek kan dat.

 

Naast mijn werk heb ik me steeds bezig gehouden met opleidingen op het alternatieve vlak. Verschillende opleidingen in therapeutisch werk waren heel boeiend voor mij. De wereld met andere ogen zien, dat is voor mij het bijzondere. Spiritualiteit en het aardse leven met elkaar verbinden, de lucht en de aarde.

 

Sinds 1997 woon ik nu met Susanne Weissenrieder in Nederland. We hebben eerst in Friesland gewoond waar we een eigen praktijk aan huis hadden. Hiernaast waren we ook vaak onder weg en stonden wij in het hele land met onze auracamera en mineralen op beurzen en evenementen. Zowel met de aurafotografie als ook met stenen waren en zijn we nog steeds heel succesvol.

Zoals in de lucht heb ik ook op aarde heel veel ruimte om mij heen nodig. In Het Steenhuis is er de ruimte die ik nodig heb om mij lekker te voelen. Deze ruimte deel ik graag met lieve mensen.

Graag wil ik u de mogelijkheid geven hemel en aarde, spiritualiteit en stenen te zien en te voelen in het Steenhuis in Lemiers-Vaals.

Lemiers-Rijksweg 104A, 6295 AR, Lemiers, Tel: 043-6013823, email: info@hetsteenhuis.nl