NederlandsDeutsch

Hartelijk welkom in Het Steenhuis

 

 
 
In Het Steenhuis voelt u zich gewoon goed. Laat alles op u inwerken, geniet met alle zintuigen.
Wandel door het gebouw. Op 4 niveaus beleeft u de stenen. Kijk met rust even rond en voel u prettig. Als u een vraag of een wens heeft helpen we u graag.

 

Maar nog beter is het als u zich eerst laat inspireren. Pas dan zult u merken dat u en de stenen iets heel bijzonders hebben. Dat alles heeft te maken met deze bijzondere plek en de speciale energie hier in “Het Steenhuis”. Als u dat wilt, dan bent u klaar ervoor om het te voelen en zo ook de juiste stenen te vinden en voelen.

 

U zult het beleven, het zal u verbazen – u zult er door veranderen.

 

Pas dan zullen de stenen hun kracht tot de kern kunnen laten stromen, en zo worden zelfgenezende krachten vrij gemaakt.

De energie stroomt naar u toe – heel makkelijk – veel gemakkelijker dan u denkt.

 

Oh ja, één ding is nog belangrijk, denken is in „Het Steenhuis“ niet nodig. Voelen echter is datgene wat hier telt. Samen met u vinden we de passende steen voor u. In “Het Steenhuis” heeft u de mogelijkheid in een veilige omgeving te voelen. Uw zintuigen en uw intuïtie doen hun uiterste best om u dat te laten voelen.

 

Deze grote belevenis van waarneming is in “Het Steenhuis” mogelijk.

 

Ook voor ons is het nog steeds fantastisch dit te mogen beleven. Elke dag opnieuw beleven we de steenvrienden en ontmoeten we leuke mensen. Dan mogen we zien hoe de stenen hun werk doen. Mensen komen en brengen energie mee, mensen gaan en nemen energie mee naar huis. De energie van de stenen helpt u dat te doen wat voor u belangrijk is, wat dat ook mag zijn. Zo zal het zijn, dat is de bedoeling van “Het Steenhuis”.

 

Kom binnen en voel u prettig.

 

Veel mensen vertellen ons, dat kleine wonderen gebeuren, als ze stenen van ons gebruiken. We zijn daar niet verwonderd om, omdat hier in Het Steenhuis gewoonweg iets heel speciaals is ontstaan. Door de wonderbaarlijke bouwstenen, de wonderbaarlijke stenen en de steenvrienden is een wonderbaarlijk huis met een wonderbaarlijke energie ontstaan en gegroeid.

Laat wonderen gebeuren.

 

Wij, Susanne en Wolfgang, en de vele stenen met de positieve energie, zijn daar aangekomen waar we moeten wezen en willen zijn. Hier in Het Steenhuis is de plek waar we ons kunnen ontwikkelen en ons gewoonweg lekker voelen. Dat delen we graag met u. Kom binnen en beleef jezelf en de stenen op een andere manier. U zult er verbaasd om zijn wat mogelijk is.

 

Routebeschrijving:
 
 

Vanuit Eindhoven naar Lemiers: Neem op de A2, de A76 richting Aken en sla af bij afslag 7, richting Simpelveld. Gewoon rechtdoor tot aan de rotonde, neem de derde afslag. Na 3 km nadert u het bord Lemiers, het eerste huis aan uw rechterhand is Het Steenhuis. Vanuit Maastricht: volg de borden richting Vaals. U nadert het bord Lemiers. Het eerste huis aan uw rechterhand is Het Steenhuis. U bent gearriveerd!

Het Steenhuis. Apart. Spiritueel. Mooi.

Susanne Weissenrieder en Wolfgang Halder

Welkom in Het Steenhuis!

 

Lemiers-Rijksweg 104A, 6295 AR, Lemiers, Tel: 043-6013823, email: info@hetsteenhuis.nl