NederlandsDeutsch

Mooie ruimtes door mooie energie

 

De gouden driehoek; u haalt harmonie in huis

 

In een huis waar mensen (zowel kinderen als volwassen) leven (ťťn of tien) kan het van tijd tot tijd gebeuren, dat energieŽn in heftige golven door het huis rollen of de energieŽn schommelen. Dit gebeurt omdat de mensen verschillend zijn, zich ontwikkelen en natuurlijk ook energieŽn van buitenaf mee brengen. Door deze energieŽn kan drukte of spanning ontstaan, wat voor de mensen die in dit huis leven belastend en beperkend is. Om weer een liefdevolle, prettige sfeer te creŽren zijn stenen zeer behulpzaam. Zij kunnen ťcht wonderen verrichten. Het wonder dat dit positieve resultaat kan verrichten, noemt zich ďde gouden driehoekĒ, Het draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen, energetisch zeer waardevol. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal. 

 

Waarom nou drie stenen -  en waarom driehoek?

Vanuit de religie en de geschiedenis blijkt, dat het getal drie en driehoeken voor mensen een bijzondere betekenis hebben. In de religie, bijvoorbeeld de katholieke kerk: de vader, de zoon en heilige geest. Bij mensen de primaire levensbehoeftes: slapen, drinken en eten. De levensfasen van mensen: kind, volwassen, oud; leren, werken, pensioen. Ook in geschriften zoals de bijbel wordt dit getal vaak gebruikt. De driehoek als symbool, zien we terug in de piramides. Ook in de kunst, als basis van de tekenleer, wordt de driehoeksvorm gebruikt.  

 

Hoe werkt de gouden driehoek?

De energieŽn van de stenen verbinden zich onderling en vormen daardoor een goede stabiele basis- energiestroming. Deze energiestroming is zo sterk, dat (als de stenen groot genoeg zijn) een heel huis ermee beÔnvloed wordt. De gouden driehoek brengt alle aanwezige energie in balans en handhaaft tevens het bereikte energieniveau. De spanning loopt niet meer zo gauw op, de emotionele uitwisseling onder de mensen is beter en alles is lekker schoon. Er heerst een vredevolle zuivere energie met rust waardoor u in harmonie kunt leven en vanuit rust een heerlijk leven kunt leiden. Zuiver en ideaal om u lekker te voelen, in uw hoofd, uw hart en uw lichaam.

 

De gouden driehoek kan op verschillende manier gebruikt worden:

Eťn grote gouden driehoek voor een heel huis, centraal in de woonruimte geplaatst of

kleinere gouden driehoeken  in  de woon-, slaap-,  bedrijfs- en praktijkruimte. We testen de stenen van de gouden driehoek uit zodat de stenen bij elkaar passen. Zo bent u er zeker van, dat de energiestroming ideaal is.

 

Welke werking hebben de drie stenen afzonderlijk?

De amethist: Met een amethist in huis kunt u sneller ontspannen en bent u minder druk in het hoofd. Het autonome zenuwstelsel wordt heel positief beÔnvloed, u laat toe, dat u tot rust mag komen. Dus goed tegen stress en spanning. Er heerst rust en ontspanning. In de slaapkamer zorgt hij voor een goede nachtrust. De amethist is ook een heel goede steen bij hoofdpijnklachten, zelfs bij migraine.

De bergkristal: Reinigt de energie van de ruimte. Heeft een heel goede reinigende werking op de mens. De aura wordt gereinigd. Ook planten en dieren hebben veel baat bij de bergkristal. De energie van de bergkristal is activerend, maakt vitaler en werkt tegen pijn. Heldere gedachten en goede ideeŽn krijgen weer ruimte in uw hoofd.

De rozenkwarts: Zachtheid en liefde, pure emoties. Zorgt voor vrede, liefde en gezelligheid in huis. Bewerkstelligt een positieve emotionele uitwisseling onderling. Rust in het hart zorgt voor harmonie van binnenuit. Met de rozenkwarts leert u van uzelf en van de ander te houden.

 

Met een gouden driehoek bent u ervan verzekerd dat er altijd de beste energie in huis is. De mensen komen tot rust en in balans. Een vredevol leven met kracht en harmonie ontstaat. De juiste plaatsing van de gouden driehoek garandeert u dat u vrij van eventuele aardstralen kunt leven.

 

Graag adviseren wij de goede stenen voor uw gouden driehoek.

Lemiers-Rijksweg 104A, 6295 AR, Lemiers, Tel: 043-6013823, email: info@hetsteenhuis.nl